Halmstad

Sportlov behöver inte betyda ledigt!

Sportlov denna veckan vilket inte betyder så mycket vila för mig eftersom jag tränar på som vanligt och har ett pass under förmiddagen utöver dem vanliga timmarna på isen också! 

 
Denna gången tänkte jag uppmärksamma mina vänner som jag fått genom sporten som alltid kommer betyda mycket för mig! Som liten tyckte inte mina kompisar i skolan att all min träning var så konstigt men ju äldre jag blev desto fler personer började ifrågasätta om det verkligen var roligt och värt att träna sådär mycket som jag gjorde, men jag svarade alltid att jag tyckte det var så roligt att åka vilket gjorde att jag fortsatte träna som jag gjort innan. Detta medförde dock att en del av mina vänner inte längre frågade ifall jag ville vara med, eftersom dem alltid fick svaret att jag inte kunde för jag skulle träna och därför vill jag nu uppmärksamma dem som alltid funnits kvar även fast jag inte alltid kunde eller hade tid, eftersom jag tror att det finns andra unga tjejer eller killar som befinner sig i samma sits som jag om man satsar på sin idrott och lägger ner mycket tid på den!
 
Men genom konståkningen har jag även hittat mina allra bästa vänner och dem är en av mina motivationer genom den stöttning dem ger mig men också då några av dem är mina konkurrent på tävlingar och det gör att man triggar varandra på träningarna. Detta innebär också att vi går från konkurrenter på isen till bästa vänner utanför och det visar för mig hur idrotten ska va på riktigt och det gäller inte bara inom klubben utan även en del åkare från andra klubbar! 
 
//Tilde
Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Till toppen