Halmstad

Trav 12 december 18:25

Ett par spikar – och sedan gardera i övriga. Kan det vara lösningen på V5-rebusen? 
Kom till HalmstadTravet och utöka plånboken med lite julklappspengar 

Hämta ditt program här!

Avd. 1: Admir Zukanovic har en fin 4-åring i Calypso Am som under sommaren var med i några V75-lopp. Tillbaka nu efter paus och såklart aktuell direkt men formen är kanske inte helt hundra än? Chucky Mearas har nu fått ett lopp i kroppen och Puro-hästen blir att räkna med denna gång från fint läge. Igor Ribb har fart som räcker till seger men hästen är inte att lita på – en typisk outsider. Från tillägg är det Ernst Hugo som känns mest aktuell. Vann senast men då över mer passande förutsättningar med framspår och kort distans. Formen sitter där och man skall ta med Peter U Anderssons häst om man har råd.

Avd. 2: Årets lärlingsfinal blev ett riktigt öppet lopp där många har chans. Det är bara att gardera – man kan faktiskt ta med alla. Raise Wise As fick äntligen vinna senast och Riordan-hästen kan kanske fortsätta på samma spår nu trots ett risigt läge. Kusken känner hästen från vardagen men spåret är inte optimalt. And Here i Am var med i danska Derbyt. Har pausat nu men fick ett bra läge och Christian Fiore har börjat bra med kuskandet i Sverige – se upp! De rutinerade ”rävarna” Sören Boel och Christer Lönn kan nog tänka sig att sätta ungdomarna på plats och de har bra styrningar i form av Westline och Go de Luxe.

Avd. 3: Peter Untersteiner har en bra 3-åring i Black Beluga som senast testades i Århus (högervarv) i ett kval till danska Breeders Crown. Det fungerade inte alls och tränaren hoppade över finalen även om hästen kvalade in. 3-åringen känns som bästa hästen i detta loppet och kan vara ett spikförslag trots bakspår. Peter U Andersson har fin form även på Din Lymmel och den är värsta motbudet. Fux de Luxe är en annan 3-åring som har gjort det bra hittills. Kommer nu tillbaka efter paus och skall inte nonchaleras.

Avd. 4: Thomas Uhrberg är tränaren för Stall Rögle BK i Rikstravet Team SHL. Han gjorde tidigt klart med Quiz Töll som han känner från tidigare. Det känns som om Uhrberg har lagt upp träningen helt och hållet mot detta loppet och han vill såklart ha en bra start på tävlingen. Räkna med att ”RBK-hästen” kommer att göra en riktigt bra prestation! Bakom favoriten är det ganska så öppet men känslan är att Quiz Töll också är ett bra förslag som spik i omgången.

Avd. 5: Ett öppet stolopp avslutar och här är det flera som kan vinna. 3-åringen U.F.Andover Again testas nu mot äldre och tuffare konkurrenter men efter prestationen senast är tipsettan given. Foxy Brown – som jagar titeln som årets Championhäst – duger långt och det gör såklart även Wim Paals Una Blessed som verkligen kan flytta på sig. Aqua de Vie, Ulriika Highness, Vanita Blast och Cool Bella är andra kvalificerade bud på en topplacering i detta ganska så bra lopp.

 

V5-förslag:

Avd. 1: 3-4-6

Avd. 2: Alla 11 hästar

Avd. 3: 9 Black Beluga

Avd. 4: 10 Quiz Töll

Avd. 5: 1-2-3-6-7-9-10

231 rader / kronor

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen