Uncategorized

André Johansson ny damlagstränare i HBK

Det har gungat ordentligt i HBK, men nu lär skutan stabilisera sig och falkenbergaren André Johansson blir ny huvudtränare

Igår kunde man läsa i lokaltidningen Hallandsposten att Fredrik Andersson var beredd att stiga åt sidan.
Så blir fallet och Fidde blir assisterande tränare till den nye André Johansson.

Klubben skriver på din sida så här om kommande säsong 

André Johansson från Falkenberg är ny huvudtränare för HBK:s damlag. 2023 har André haft ett sabbatsår från fotbollen som huvudtränare där han i stället passade på att förkovra sig som analytiker med F07 landslaget. Tidigare har han haft huvudansvaret i Stafsinge IF herr samt varit assisterande tränare i Tvååkers IF herr.
Anställningen av André innebär att Fredrik ”Fidde” Andersson får helhetsansvar för dam- och flickverksamheten på daglig basis som sportchef. ”Fidde” blir assisterande tränare i den nya ledarstaben som leds av André Johansson.

– Det ska bli väldigt roligt att hoppa på jobbet som huvudtränare för HBK:s damlag. Efter ett sabbatsår har man haft tid att reflektera och landa i vad man vill med fotbollen.

När HBK hörde av sig kändes det rätt direkt i magen och som det rätta steget att ta, säger André och fortsätter:

– HBK är en är en klubb med fina ambitioner med damverksamheten och flickakademin, en grupp med unga och ambitiösa tjejer som vill mycket med sin fotboll och ska bli väldigt roligt att jobba med, avslutar André.

Tidigare klubbar som tränare Stafsinge IF herr, Tvååkers IF herr (assisterande), analytiker SvFF F17.

Bild och text HBK.se

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen