Halmstad

Att våga tävla i sig är en bragd enligt oss

Att våga gå upp på mattan är en så sjukt enormt häftigt och härlig känsla.

Karaten tar fruktansvärt mycket tid vilket gör att livet får ligga lite på vänt haha, därför vi har varit så galet dåliga på att blogga för er gänget.
Vi har tränat på som vanligt i dojon (träningshallen). Det var tävling i helgen både jag och syrran var lite för övertaggande vilket tyvärr resulterade till diskning.

Det blir tyvärr lätt så att man har målet inriktad på EM i Holland, att dessa delmålen blir inte så viktiga,man är övertränad och de går inte som man planerat.
Tror att det är viktigt att man har mål/ delmål i livet för de blir lättare att komma förbi dagar som man känner att man inte orkar mer.

Saken är att vi tror att de som gör en riktig fighter till en stor fighter är att den klarar av att ta sig upp tunga motgångar.
Efter tävlingen var det ett stentufft landslagsläger. Landslagschoachen vill testa oss, se hur mycket vilja vi har.

Jag och syrran viker inte ner oss för något så vi ser alltid landslagslägrerna som en stor och rolig utmaning.
Självklart är det as härligt att vinna, och tro mig vi är riktiga vinnarskallar.

Men ibland kan de vara bra med lite motgångar så man får upp kämparglöden igen, så man får upp gnistan och vill träna mer och mer.

Kul att även Hallandsposten och inte bara Halmstadsport uppmärksammat oss, så kicka in på Hallandsposten så ligger det ett litet reportage där om klubben Zendokai.

Om oss 5 som ska representera Sverige i Holland. Det är verkligen super kul att vi är så många från en och samma klubb, vilket gör att man sporrar/ stöttar varann hela tiden. Ha en trevlig vecka så hörs vi inom kort ?? Kramis systrarna Palm ?

Ni kan också läsa Halmstadsports repotage om oss här som gjordes för ett tag sen .

Klicka här!

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen