Halmstad

Livet med två systrar som elitsatsar

Jag har pratat mycket om min och Emelies resa mot EM i Holland, hur häftigt livet är ur vårt perspektiv. Att inget är omöjligt, allt är möjligt.

Saken är den att det finns en Palm junior en liten Palm som heter Sara. Sara är född -01, så i år blir hon hela 16 år.
Sara är även hon väldigt träningsintresserad.

Hon är en målmedveten liten brud i lyxförpackning. Så jag kände att detta extra blogginlägg är tillägnat åt ingen mindre än min älskade lillasyster Sara Palm.

Jag tror att det både finns en charm och en stor press på sig att ha systrar som snart ska tävla EM. Charmen är att vi puschar henne till att träna minst lika mycket som oss, och pressen blir nog att hon lätt blir jämförd med oss. Mycket energi vid matbordet blir karate snack eftersom vi är så inne i karatevärlden.

Vi stöttar självklart Sara i alla hennes val i livet och är mycket stolta över henne. Idag tävlande Sara i Lag SM f15  i Ängby.
Detta gjorde hon tillsammans med Jennie Edvinsson, idag (söndag) ska de upp och spela SM final.

Helt sjukt vi håller tummar och tår. Det som gör att Sara ska spela SM final tror jag är beror på att hon är målmedveten och inte ger sig.

Hon nöter boll efter boll. Självklart har även Jennie en otroligt stor roll i laget då ett lag består av två personer. Saras  mål är självklart att bli bäst. Ha det så bra mina vänner så hörs vi inom kort. Kramisar systrarna ? Närmast på bild i röd/blått är Sara Palm bredvid Jennie Edvinsson

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Till toppen