Fotboll

Aki Gouliaveras tar över BK Astrios damer

Iztok kliver av  succélaget  från Söndrum som han tränat i 3,5 år…

Beslutet är taget och spelarna är informerade att han slutar  som tränare och vad som ligger bakom beslutet är en rad faktorer .
Iztok som varit tränare de senaste åren och gjort ett fantastiskt jobb på damsidan som nu spelar  division 1, men nu bryts samarbetet med laget.

Iztok lämnar inte helt utan blir kvar i ungdomsleden.

In kliver Aki Gouliaveras som idag tränar klubbens U21

Aki som har en gedigen bakgrund som tränare får nu förvalta det unga laget till nya framgångar.

Astrio går ut med följande på sin sida om den briserade nyheten

Iztok har med sitt team starkt bidragit till att vårt damlag är tillbaka på en hög nivå där vi hör hemma.
Han har hela tiden haft en stark övertygelse om att vår förening har det som krävs och fått ut fina prestationer med våra trupper dessa åren.
– Just nu finns inte den rätta motivationen och energin från Iztok som behövs när man leder ett lag på den här nivån. Vi vill verkligen tacka Iztok för det gedigna arbete han lagt ner i föreningen och allt det som han har bidragit med de åren han lett vårt damlag.
säger ordförande Joakim Stierna till Astrios hemsida.
För att inte tappa fart i lagets fortsatta process, har vi valt att engagera inte helt obekante och välrenommerade Aki Gouliaveras.
Aki som så sent som förra året ledde vårt Dam U  och har meriter såväl som spelare och som tränare på förbundsnivå. Aki tränar för närvarande Astrios U21 lag på herrsidan och blir en stabil ersättare redan nu till lördagens match mot Södra Sandby på bortaplan avslutar Stierna till klubbens hemsida.

*uppdateras

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Till toppen