Fotboll

Alets Supercamp en succé

Den anrika fotbollsklubben Alets IK fick stänga anmälan, när de gick ut med sin variant av fotbollsskola under covid-19 sommaren…

För en gång skull ser Alevallen ut som en stor grön fotbollsplan och på den tränar 72 fotbollsspelare mellan 9-15 år under dagarna 3.

Väldigt många kommer utifrån och här syns tjejer och killar från Husie – IF Centern – Gislaved – Brommapojkarna osv….

Det som är speciellt med denna supercamp är samarbetet mellan fotbollsappen supercoach och Alets Ik.

Appen är till för tränare och ledare i klubbar som ett hjälpmedel för att skapa utmanade och lärorika träningar, i den finurliga appen finns uppritade övningar med filmklipp så spelarna kan vara förberedda när träningen börjar.

Grunden till appen kommer från Sveriges ledande ungdomsklubb Brommapojkarna och Sportchefen i Alets Håkan Hallberg är väldigt nöjd.
-Det är ett jättebra verktyg och tillför klubbens ledare förberedda träningar och den camp, det är helt underbart säger en nöjd klubbchef som själv var en av dagens instruktörer.

Stämningen är på topp och man ser att tjejerna och killarna som tränar tillsammans, suger in vad de duktiga instruktörerna säger hela tiden.

Mycket av fokuset ligger på många bolltouch och tillslag – där avslutande frågan var efter skott – Siktade du?

Håkan Hallberg nämnder för Halmstadsport att intresset för supercampen var väldigt stort och man valde att stänga anmälan tidigare än man tänkt.

Förbundskaptenen Janne Andersson är hemma och givetvis tittar han förbi när Alet kallar.

Självklart kryddar vår förbundskapten campen när han kommer, men vet i ……. om inte detta är den bästa camp som Halmstadsport besökt genom åren och det mynnar i att killarna och tjejerna visste precis vad de skulle göra i respektive övning, då det fått instruktionerna uppspelade till sig innan träning.

Klicka på bilden för fler… 

Alets Supercamp

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Till toppen