Fotboll

Det slutade inte som man tänkt sig för HGH i Elite Girls Cup

När HGH begav sig till Växjö skulle det bli en rolig fotbollshelg, vem trodde det skulle sluta med att lämna WO!

HGH fick inbjudan till Elite Girls Cup för att möta många bra lag från Sverige och Danmark, så gled glädjen över till ren bitterhet efter att fått lämna walk over i sista matchen på grund av för få spelare.

Tjejerna spelade sin första match mot anrika Brommapojkarna där matchen blev en tuff batalj på planen.
Elsa Karlsson gör ett tidigt mål efter assist av Sofia Voldby, tyvärr fick BP in en kvittering i slutminuten och resultatet 1-1 skrevs in i protokollet.

Inför dagens andra match mot Örebro SK  var HGH tjejerna taggade och nöjda med förra matchen i bakhuvudet, men något mål i matchen blev det inte och matchen slutade 0-0.

Innan lördagen gick över till kväll skulle matchen mot Nord Själland avklaras och lyckas skriva i 2-1  i protokollet efter att lyckas vända underläget man hade i paus.

Målen görs av  Tuva Falk & Tilda Gunnarsson  och assisteras av Nathalie Klarin samt Tuva Falk.

När söndagsmorgonen gjorde entré var det Gideonsberg som skulle stå för motståndet och Halmstadlaget vinner med 1-0 och tar sig till semifinal i denna cup.

Två olyckliga skador blev facit i matchen mot Örby

Denna match blev ingen rolig historia för HGH, där motståndarna gick in lite väl tufft in i närkamperna som tyvärr fick olyckliga konsekvenser.
Två av spelarna fick utgå på grund av skador och HGH tjejerna fick avsluta utan avbytare.

Matchen slutar 0-0 och sen förlorar HGH på straffar.

När Halmstadsport pratade med Örby så  säger man att det var några situationer som man hamnade lite fel i tyvärr, men hoppas att få se HGH spela igen som de tyckte var riktigt bra fotbollslag.

Det innebar att Örby tog finalplatsen och HGH spelade om tredjepris mot BP, men Halmstadtjejerna blev ett sargat lag och lämnade WO eftersom de inte hade tillräckligt med spelare.

Så är sa några av spelarna till Halmstadsport efter cupen

Vi är otroligt nöjda med helgen, där vi nästan kom till final.
Vi har kämpat otroligt, men tro oss när vi säger att vi är förbannade!

Det är inte OK att spela som de gjorde….

Efter fem timmar på akuten så bar det hem till Halmstad för de skadade tjejerna och resultatet av matchen blev en knä skål ur led samt en förmodad ledbandsskada.

 

 

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen