Fotboll

HBK spelade oavgjort mot FC Rosengård

Tränaren Fredrik ”fidde” Andersson fick ett kvitto på att laget är på rätt väg efter oavgjort mot duktiga FC Rosengård…

Vi har stegrat hela vägen från januari nu fram till april så har vi stegrat vårt gemensamma spel och vi har satt försvarsspelet i de flesta matcher.
Det var en dålig halvlek mot Häcken senast där de får göra 5 mål på oss, det är ovanligt att vi släpper in så mycket mål med ordinarie backlinje säger Fidde.

Idag har vi ett nytt läge med spelare från F17 då spelar det 17 serien förra året är förstärkta av Jennifer på grund av att Skantz och Saga är sjuka och Hanna är inte helt återställd så det blir en intressant prövning för oss.

vad vill du se mot FC Rosengård 
Vill se att totala försvarsspelet hänger ihop det som det har gjort i de andra matcherna och att vi får ett eget passningsspel som blivit lite bättre

Halmstadsport var och kikade sist och lite för många felpass
Vi har tränat otroligt mycket på på i vårt passningsspel, men vi har inte lyckats sätta det än.
Nu vill vi se steg framåt idag för nästa vecka är det skarpt läge och vi möter Rosengård nu idag , med 11 stycken i den här uppställningen som de har idag har spelat i allsvenskan damallsvenskan vilket är ett tecken på att det är duktiga fotbollsspelare och det är ett riktigt bra lag det kanske var seriens bästa lag redan förra året.

vad har ni satt för målsättning
Vi har som grundmålsättning att vara bland de 5 första lagen och för att vara kvar både division 1 det är målsättningen, sen att vi ska utvecklas tillsammans.

Årets trupp jämfört med förra året så tycker Halmstadpsport det ser lite rappare ut lite snabbare spelare på planen
Det är korrekt iakttagelse vi är lite kvickare i år, sen har vi ju tappat lite kilo och lite erfarenhet, men vi har fått in bra spelare också.

Fidde fick ett väldigt bra kvitto och fick se Elsa Johansson göra 1-0 efter 60 minuter, Rosengård reducerade sju minuter senare och 1-1 blev slutresultatet.

Klicka på bilden för fler…

HBK - FC rosengård Dam

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen