Fotboll

Klasskillnad när HBK pojkar 17 körde över Örebro SK

Det blev en imponerande seger i P17-Allsvenskan när HBK på fredagen tog emot Örebro SK och vann med hela 5-0 efter 2-0 i paus…

– En jättefin insats av killarna där vi idag gjorde en väldigt disciplinerad insats defensivt och hade ett varierat och bollsäkert anfallsspel som ledde till många målchanser, säger Robert Nordström som är huvudtränare.

Redan efter nio minuter blev det 1-0 till bollklubben då Lucas Lindau och Elliot Hintsa stressade ÖSK:arna till ett självmål. 2-0 kom också innan halvtid när Hugo Neborg slog en fin vänsterfrispark och mittbacken Jonatan Falk kom först på bollen och kunde vackert nickskarva in 2-0.

I andra halvlek fortsatte HBK:s spelövertag och Remo Gotfredsen kunde slå in 3-0 på straff. Sedan fick Lucas Lindau till ett fint skott utanför straffområdet som lämnade ÖSK:s målvakt chanslös och 4-0 var ett faktum.

Inbytte Albin Binnefors fick sedan i slutminuten chansen att slå en straffspark och det förvaltade han på bästa sätt när slutsiffrorna 5-0 blev spikade.

– En väldigt väl genomförd match och det känns som att vi på bara de här tre seriematcherna har lärt oss mycket inför höstsäsongen, konstaterar Alexander Sakac i HBK-lägret.

*text från HBK.se

Klicka på bilden för fler….

HBK P17 - Örebro

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Till toppen