Fotboll

Laholm slog topplaget Varbergs GIF

På ett soligt Glänninge Park och en jäkligt fin fotbollsplan vann Laholm med 2-1, med en man mindre sista kvarten

Tränaren Joseph Wahlund har fått i ordning på laget och visar upp en väldigt fin fotboll och idag resulterade det i vinst och har nu fyra poäng upp till serieledarna från Halmstad BK Astrio.

Laholm började på bästa sätt när publiken fick se Emil Wernerson dundra in 1-0 efter sju minuter från 15- 20 meters håll:
Med en stark defensiv var det hemmalaget som styrde matchen, men efter en liten dip högg Varberg och skickade in kvitteringen efter 29 minuter på målvaktsretur.

Ett Varberg som inte hade så värst mycket mer även om Laholms Lucas Ragnarsson fått syna två snabba gula för snack med kvarten kvar.
Innan Ragnarsson fick gå av planen så hade Elis Wijk visat hur en målskytt agerar och nicklobbade över Sebastian Ekholm i bortamålet efter timmen spelad.

Varberg skickade långt och ett krigande Laholm förvarade sig på bästa  sätt och kunde vunnit med större siffror när ytorna öppnade upp sig för kontringar.
Det här var ett stort kvitto på att Laholm blir att räkna med i årets division 2, för med det här spelet då kan man slå vem som helst i denna serie.

 

Klicka på bilden för fler

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen