Fotboll

Linnea Nilsson stängde igen mot Laholms FK

Målvakten i BK Astrio var briljant i 1-0 segern efter att ha räddat friläge och en straff…

Det ”nya” BK Astrio fortsätter imponera i serien och trots sin ringa ålder, så är det ett hårt jobbande i 90 minuter och när Laholm inte är 100 % i sina avslut så är man starkare än sina motståndare.

Hemmalaget har ett starkt facit i derbyn och i söndagens match på Söndrums IP, så var det kamp på varje position och mindre skönspel.
Laholm har ett lag som är tunga att möta som löper och är starka i duellerna och det var också bortalaget som skapar de flesta chanserna, men en storspelande Linnea Nilsson i målet var omutbar.

Efter första halvleken trodde nog alla att nollan skulle försvinna när domaren pekade på en ”billig” straff i andra halvlek, men Nilsson i målet stängde butiken och gör en briljant räddning.

Laholm fortsatte forcera framåt för att fortsatt kunna nå en kvalplats med lite tur, och chanserna fanns men bollen ville inte gå Laholms väg denna söndag.
När Peter Åberg skickade upp allt manskap i slutskedet vände hemmalaget i en kontring med en hypersnabb Nova Rolfsson i spetsen sprintande den unga talangen mot Isabel Sandström i Laholmsmålet, Sandström gör en första räddning men på returen hittar Alice Gouliaveras nätmaskorna och avgör matchen.

Sänkta huvuden i Laholm och desto gladare miner i hemmalaget.

Hör Aki och burväktaren Linnea Nilsson om matchen 

Aki + Linnea

 

 

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Till toppen