Fotboll

Lovisa Brogren uttagen till landslagsläger

15 åriga Lovisa Brogren som till vardags spelar i division 2 laget BK Astrio, är uttagen till sitt första riktiga landslagsläger på Bosön 4-7 september…

Det var ingen större skräll att supertalangen från BK Astrio kom med i Pär Lagerströms 44-mannatrupp  till Bosön som presenterades idag.

Lovisa som gjorde bra i från sig på rikslägret för knappa månaden sen, stärkte sina positioner som en blivande landslagsanfallare då hon låg bakom flertalet av lagets mål i en av matcherna.

Lovisa säger till Halmstadsport…
Det känns väldigt kul, men jag känner att jag hade kunnat visa ännu mer och att få ytterligare en chans, att visa vad jag kan känns otroligt kul och spännande säger en förväntansfull 15- åring till Halmstadsport.

Den unga talangen fick se sig passerad som skyttedrottning i division 2 efter helgens kross mot Trönninge, då Lovisa gick mållös och anfallskollegan Wilma Leidhammar gjorde ett äkta hattrick och ligger nu ett mål före Lovisa.

Kampen kommer fortsätta ända in till sista matchen men just nu ligger Wilma på 17 mål och Lovisa på 16 mål, totalt har anfallsduon gjort 33 mål av lagets 44 mål.

Wilma Leidhammar får även hon åka till Bosön efter att blivit uttagen till  Tipselitläget med F17-landslaget 31 augusti–3 september.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen