/
Fotboll

Oskarströms damer gick på pumpen mot Åsa

Nybildade Oskarströms damlag har fått en ”tuff” start på sin återkomst i damsammanhang, igår blev det förlust mot Åsa IF

Halmstadsport tycker att Oskarströms motståndarnamn Åsa IF är ett fantastiskt namn och undrar hur många det är som tänkt – skall vi möta en som heter ÅSA …

I bortalaget hittar vi ingen Åsa, men däremot en Tindra Nyholm och det var hon som förstörde för hemmalaget med sina två mål.

Toppen mot precis under mitten möttes på en fruktansvärt fin gräsmatta i Oskarström, tänk vad en Automover och vatten kan göra undervärk.

Hemmalaget började starkt och tar också ledningen genom kaptenen Marielle Nilsson i den 35:e minuten och spelade stundtals riktigt fin fotboll, men i den 41:e minuten presenterade sig Tindra Nilsson för de 50 personerna som fått komma in innanför stängslet på Esepredsvallen.

Tindra gör inget misstag när hon kommer helt ren med OIS målvakten Amanda Törnqvist.

I halvlek visade tavlan 1-1 med röda siffror och i andra halvlek var det Åsa som fick mest fart på spelet och kunde göra sitt andra mål för dagen återigen Tindra Nilsson (61:e) innan Ella Olsson satte spiken i kistan och bommade igen dagens match med 3-1 i den sista ordinarie minuten.

Oskarström ligger i på 6:e plats med 4 poäng och har närmaste lag 3 poäng före sig (Torup/Rydö FF).
Tittar man högre upp i tabellen som kommer Tofta IF på 11 pinnar.

Klicka på bilden för fler… 

Oskarströms IS - Åsa

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Till toppen