Fotboll

Stor mediabevakning på OIS Cupen i helgen

Det var inte bara Halmstadsport som var på plats från den lokala mediakåren…

När slutspelet var i gång för pojkar 13 Pojkar 14 samt flickor 14 så sände våra kollegor Hallandsposten Live från Hallen.

Vi alla fick beskåda väldigt bra prestationer och något som verkligen inte hör till fotbollen i denna ålder.

Det oerhört tråkiga utspelade sig mellan när de båda Falkenbergs FF lagen skulle mötas i en direkt avgörande match vilka som skulle gå vidare från gruppen.

Vi kallar dem FFF 1 samt FFF 2 nedan 

Oavgjort eller vinst för FFF 1 skulle ta båda lagen vidare från gruppen.
FFF 1 gör 1-0 sedan gör FFF 2 1-1 för att sedan utöka till 1-2 i detta skede så är FFF 2 vidare i OIS Cupen.
Det är här det märkliga börja hända, helt plötsligt blir FFF 2 väldigt loja och inte agera som man gjort tidigare i turneringen.

Klockan tickar på och FFF 2´s målvakt gör bra räddningar och endast några få sekunder är kvar av matchen, då FFF 1 får hörna.

FFF 1 lägger hörnan och spelaren i FFF 2 som enbart kan spela bort bollen LYFTER på sin fot och ger FFF 1 spelaren öppet mål som gör 2 -2 matchen är slut.

Det innebar att båda lagen gick vidare på ett sätt som inte tillhör fotbollens värld & framförallt inte i denna unga ålder.

Ett märkligt stämning intog hallen där alla ställde sig frågan – VA HÄNDE! 

När Halmstadsport kontaktar Klubbchefen Patrik Lundgren, så har han sätt händelsen och säger så här till oss

-Efter att jag sett händelsen på sms så kan jag bara konstatera att det är jätteolyckligt och tyvärr blev det helt fel.

Falkenbergs FF är otroligt noggranna att vi ska inom hela föreningen följa våra policies och grundvärderingar. Det är något vi arbetar med varje dag. Vår barn- och ungdomsverksamhet är öppen för alla och vi bedriver en breddverksamhet som bedrivs helt på ideell basis. Det är otroligt viktigt att vi alltid föregår med gott exempel som

t ex: Fair Play, respekt gentemot med- och motspelare, domare osv. Alla spelar lika mycket. Aldrig toppa lagen. Prestation(ej resultat), individuell utveckling och att må bra och ha kul är det viktigaste!

Tyvärr blev det fel denna gången och det är så klart jätteolyckligt. För min del och för Ungdomssektionens del så är inte det viktigaste att hitta en syndabock (det är ideella ledare och barn), utan hur vi går vidare och hanterar frågan så det aldrig händer igen. Vi har redan och kommer självklart prata med ledare och spelare utifrån syftet att fortsätta stärka våra grundvärderingar och Fair Play avslutar Patrik.

 

 

 

 

Vi på Halmstadsport tog som vanligt många foton som du kan se här nedan..

OIS Cupen Finalspel

Fotboll när det är som bäst

Publicerat av Halmstadsport.se den 11 mars 2018

OIS Cupen 10 mars

Publicerat av Halmstadsport.se den 11 mars 2018

OIS Cupen 3-4 mars

Många av er har säkerligen en anknytning till den anrika OIS cupen som årligen spelas under helgerna i mars månad.Första helgen är avklarad och efter haft en pigg fotograf så kommer här en hel drös med bilder… håll tid godo

Publicerat av Halmstadsport.se den 4 mars 2018

OIS Cupen del 3 av 4

Publicerat av Halmstadsport.se den 19 mars 2018

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Till toppen