/
Golf

Julia Engström har siktet inställt

Golfproffset Julia Engström har äntligen fått packa väskorna för återigen få åka ut och tävla, nu väntar Scottish Open utanför Edinburgh…

Julia Engström från Ringenäs GK fick som så många andra idrottsvärlden sätta tävlingsfokuset på hyllan när Covid-19 började sprida sig i världen och alla tävlingar blev inställda.

Engström som inledde 2020 på ett övertygande sätt med vara i toppen i dem inledande tre tävlingarna på Europatouren, för att toppa karriärens höjdpunkt med seger i Women’s NSW Open i Australien innan Corona kom i vägen för fortsatt spel.

Julia berättar att få komma igång är det som hon längtar mest till och att få lite mer rutin och kunna tävla  & inte bara träna.

Vad tror du om din form

-Alltid svårt när man inte tävlat på väldigt länge, men det har känts bra när jag har varit här hemma, där jag tränat lite allt säger Julia.

Vad blir målet i första tävlingen i Scottish Open

-Målet är alltid att vinna, så det får va det, men jag skall gå ut se lite hur mitt spela känns – så får jag ta det därifrån.

Hur kändes det att få avbryta tävlandet när det gick så bra

-Klart det var tråkigt, men så är det i bland och jag är glad att jag startade året så bra avslutar Julia Engström.

Som nu siktar in sig på Europatouren med Scottish Open på North Berwick-banan utanför Edinburgh den 13–16 augusti, för att sedan bemästra British Open därefter.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Till toppen