Motorsport

Tjejlägret i Motorcross årets höjpunkt!

Motorcrosstjejen från Åled Felicia Loo anordnar för femte året MXgirls camp på Hallandia enbart för tjejer…

Den unga talangen har fullt upp på Släggarps motorcrossbana denna helg, då 43 tjejer i alla åldrar från hela Sverige kommit för att deltaga i hennes motorcrossläger som enbart är till för just tjejer…

Felicia Loo

Felicia berättar att det är så jäkla kul att de kommer hit och är med, trots corona är stämningen på topp och alla är duktiga på att respektera de restriktioner som råder.

När Halmstadsport är på plats är det full fart på hela området och trots sin ringa ålder snart 19 år, har hon full koll på allt och man ser med hela hennes kroppsspråk att hon älskar varje sekund även om det är krävande uppgift att få allt att flyta på.

 

 

Felicias familj finns också i närheten för att stötta upp och när Halmstadsport är på plats, så har mamma Tina fullt upp med att tillaga mat till hungriga motorcrosstjejer.

På parkeringen är det fullt och i dem hittar vi männen som passar upp de duktig crossförarna med att se till att hojen är i bra slag.

Felicia som har stort kontaktnät inom motocrossen har denna helg fått tränarna Ken Bengtsson och Felix Nilsson, båda grymma förare som båda kör själva på elitnivå & Ken är regerande SM mästare avslutar Felicia.

Klicka på bilden för att se fler…
Felicia Loo Crossläger tjejer

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen