Fotboll

HBK får ny huvudsponsor

HBK rustar för Allsvenskan på alla plan. Det blåser verkligen medvind just nu och Susanne Nilsson, HBK:s klubbdirektör, är glad över att kunna presentera MotorHalland som ny huvudsponsor.

 

Avtalet med MotorHalland sträcker sig över tre år och kommer innebära en mängd olika saker, bland annat reklam på HBK:s matchtröjor.

– Vi vill fördjupa samarbetet ytterligare och det kommer att formas under vägen. Klart är att spelarna kommer att köra runt i bilar från MotorHalland, passande nog fick matchhjälten från matchen mot Helsingborg – Marcus Mathisen – ta emot nycklarna till sin nya bil. Det är bra att kunna haka på Allsvenskans centrala avtal och göra ett avtal även lokalt. MotorHalland har varit en kär partner i många år och nu fördjupas alltså samarbetet, konstaterar Susanne Nilsson. 

Susanne Nilsson vill samtidigt tacka den tidigare huvudsponsorn BilMånsson för det samarbete de haft fram tills nu:

– BilMånsson aviserade i god tid att de ville titta på andra upplägg och vi kan konstatera att vi tackar dem otroligt mycket för den tid som de har varit huvudsponsor till HBK.

Ola Sundén, Märkeschef Volkswagen Personbilar på MotorHalland, är även han nöjd med avtalet:

– Vi på MotorHalland är otroligt glada över att få vara en del av HBK under tre år framöver. HBK är en förening med stort hjärta och många lag i den stora ungdomsverksamheten – allt från seniorer ner till yngsta nybörjarna. Vi kommer att gemensamt hitta nya vägar för att skapa relationer med våra gemensamma kunder. Nya som gamla.

Ansvarig för HBK:s försäljning och relationer med partners är sedan september 2015 Lagardère Sports, som är en av världens ledande företag inom försäljning av sporträttigheter, s k sports marketing.

För mer information, kontakta Susanne Nilsson på 070-8188840

Om Lagardère Sports Scandinavia

Lagardère Sports är ledande i Sverige inom sports marketing med ett unikt helhetserbjudande som omfattar försäljning av sponsorskap och medierättigheter, medieproduktion, event management samt drift av arenor. I Sverige hanterar Lagardère Sports rättighetsförsäljning inom fotboll, hockey och motorsport. Exempel på verksamheter är AIK, Helsingborgs IF, MODO Hockey och STCC. Företaget har också medieverksamhet som omfattar inköp och försäljning av medierättigheter, tv-produktion samt distribution i Sverige och globalt för en rad sportevenemang.

På evenemangssidan äger och driver Lagardère Sports högprofilerade evenemang inom tennis, golf och uthållighetssport; Skistar Swedish Open, Ericsson Swedish Open Women, If Stockholm Open och Nordea Masters. Sedan januari 2015 är Lagardère Sports också ny driftsoperatör av Friends Arena. Lagardère Sports Scandinavia är en del av Lagardère Sports and Entertainment, som har mer än 50 års erfarenhet med över 1 600 anställda över hela världen. rustar för Allsvenskan på alla plan. Det blåser verkligen medvind just nu och Susanne Nilsson, HBK:s klubbdirektör, är glad över att kunna presentera MotorHalland som ny huvudsponsor.

 *denna nyhet kommer från mynewsdesk 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen