Halmstad

Vingåker kunde inte stoppa Viktors anfall

När storebror Mattias Lindberg kom ner till Halmstad Arena, var tanken att han skulle rädda sin yngre brors anfall. Men den uppgiften blev för svår.

Kanske inte hela sanningen men uppenbarligen hade Vingåker lite svårt att stoppa anfallen från Hylte/Halmstads anfallare. Dock började matchen med att båda lagen visade sina muskler och Vingåker är de som är mest på banan och tar en ledning med 17-14 som blir 20-15 och coach Per-Erik Dalqvist tar en time-out. H/H lyckas samla ihop sig och vänder siffrorna. Setet går till Hylte/Halmstad med 27-25.

Andra set går Hylte/Halmstad in med absolut bästa insats än så länge. Både Arno Slipac och Johan Mårtensson är på hugget och anfall på anfall dundrar in på Vingåkers sida, dock har Vingåker stundtals en mycket bra defense och bollarna kommer ofta i retur. Men Johan som är riktigt bra dundrar i de flesta i golvet. Hylte/Halmstad har setet under kontroll och utan problem vinner man med 25-16.

I tredje set har Vingåker åter hittat sin energi och kanske gjorde 10-minuterspausen sitt där. Vingåkers nr 14, Samuel Shenton, är riktigt bra i både spike och backspike. Man hänger med Hylte/Halmstad alldeles för enkelt och Perra får ryta lite ”wake-up” till killarna. Vid 23-21 får Satoshi Umeno, H/Hs passare, en boll som han får tillfälle att spika. Wow! Det hördes när den träffade motståndarna. Riktigt roligt och den lilla publiken som var där hördes högt. Därefter kom en serve från Viktor Lindberg som satt som ett pistolskkott. 24-21 till H/ men det krävdes några matchbollar innan Johan spikade in matchbollen. Setet slutade 26-24.

Matchen vanns av Hylte/Halmstad med 3 – 0 (27-25, 25-16, 26-24)

På andra sidan stod en fd Hylte/Halmstad-kille i form av Marcus Torstensson. Där kan man säga att liten har blivit stor. Marcus gjorde en mycket bra match i Halmstad Arena idag. Han började sin seniorkarriär som 11-åring i Hylte Volleys B-lag.

 

Ha en bra dag!
Eva Alberti HH Volley

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen