Fotboll

Han sitter ensam där framför sin Tv. Kaffekoppen står breve skriver Håkan Ericsson i sitt senaste blogginlägg

Nej, Tony sitter inte och fikar. Inte Igor heller. Det tycker jag känns bra för framtiden. Kapprustningen inför Vision 2020 är igång. Eller kanske snarare Television 2020. För med det nya lukrativa Tv-avtalet i sikte har redan ”klubbarna längs strecken” börjat rusta

Håkan Ericsson ger oss en inblick i HBK världen från sitt sätt.. läs hans senaste blogginlägg nedan

Sisten in är en rutten sill!
Eller kanske dömd till en evig förlorare i Superettan. Så HBK tar detta på allvar nu? Men frågan är väl också om HBK har råd? Ja, kanske vill man skaffa sig ett visst utrymme genom att inte förlänga vissa kontrakt med spelare som man inte ser har en självklar framtid dit man vill nå – Allsvenskan? Och det kan ju faktiskt vara en ganska klok strategi.

Joel Allansson sägs vara på ingång.
Och det känns som en typiskt ”planterad nyhet” som någon uttryckte det. Men ante jobbar väl HBK så? Kan jag aldrig tro! Men OM det nu verkligen är så skulle det kunna tyda på att Allansson i princip är klar för Klubben? Ja, vid en närmare eftertanke känns det inte som helt otroligt att han skulle kunna lockas av en satsning i HBK nu när Ante kommer hem. Trots sin tydliga koppling till IFK Göteborg. För Allansson är ju ingen go gubbe egentligen utan smålänning – från Nybro i Kaama län. Och kanske kan en mer ”bärande roll” i HBK kännas lockande?

Men. För det finns ju alltid ett ”men”.
26-åringen har varit lite in och ut i laget i Randers och anledningen har jag inte riktigt koll på. Ca 80 matcher på drygt 4 år, långt ifrån alla 90-minutare, och just nu med skadeproblem vad det verkar? Och storleken? 1.75 cm och 69 kg. Jag hade velat ha in lite mera tyngd på mitten och man kan undrar varför HBK allt som oftast verkar gå på smurfjakt i sina mittfältsambitioner?

Men. Det är ju också de där ”mennen” som kan göra en övergång till Halmstad möjlig och med S1-mått är ju så klart Allansson en klassvärvning. En centrallinje med Peter/Ante-Allansson-Oremo känns ju som en hyfsad stomme att bygga allsvenskt kring 2020.

Så sluta spela Allan nu HBK – go for it!

Det flimrar till över rutan

Programmet är slut för idag

Kanske var det lika bra?

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen